Доставка и плащане
Kids Juke Box Учим, пеем и се забавляваме!

Доставка и плащане

Поръчките се обработват в рамките на 1-3 работни дни  и изпращат с куриерска фирма Еконт след получаване на потвърждение по ел. поща.

Доставките за София се правят до 1-2 работни дни. При заявено от вас желание и възможност от страна на куриерска фирма, експресни поръчки могат да се изпълнят и в събота.

Времето за доставка до адрес извън София е между 1 и 3 работни дни, според избрания от вас начин на доставка и населеното място.

Работното време на куриерските фирми е от 9 до 18 ч., като часът за доставка зависи изцяло от техния график.

С тарифите и условията на Еконт можете да се запознаете на http://www.econt.com/tariff-parcel/

При изпълнение на поръчки ние няма да се  свързваме с вас по телефона, ако всичко с поръчката е наред, а само ако има нужда от някакво допълнително уточнение. Когато изпратим поръчката ви, ще получите от нас имейл, в който ви информираме,  кога е изпратена както и номера на товарителница.

Заради удобство и сигурността на потребители плащането на стоката се извършва при нейното получаване, т.е. с наложен платеж. Той е свързан  с допълнителна такса за услугата, която се заплаща на компанията, осигуряваща куриерските услуги.

Документи

При доставката на продукта ще получите касов бон за вашето плащане и товарителница, Запазете тези документи, защото те ще ви бъдат нужни при евентуална рекламация или отказ от поръчката.

При заявено от вас желание, можем да издадем данъчна фактура на името на юридическо или физическо лице. В този случай изпратете на info@kidsjukebox.eu  данните за фактура и номера на вашата поръчка.